Tuesday, February 22, 2011

I'M BACK

Da lmer sgt x update blog..tetiber teringat plak....
hurmm...skang da bulan februari tahun 2011..
so thun ni byk bnda gakla yg terjadi...


MY BEZDAY : mse 31/12/2010 tu,adela celebrate besday ngn family then mlm tu terus balik tgnu...bestla...saat2 yg manis...mse 1/1/2011 plak g celebrate besday kat mesra mall jer pown ngn papa...tgok wyg..main bowling..bez2...aderla sumthng happen tp tu juz dugaan dlm hbngn kami..kne kuat =)


THE NIGHT : mlm ni aku kuar...x brape nk sehat..pergi somewhere la kn....kne tahan pok gad...mmg gler btol...kesian kwan aku sorunk ni..terpkse susahkn die...nasib baekla die ok..takut jgk..sbb kami berdua je kan time tu...tp kami bkn kuar suke2...kuar bersebab...curang???no no no....da bgtau da papa yg nk kuar ni...family pon tau skali <---perlukah statement ini???huhu


ANUGERAH : aku kne g perlis sbb dpt anugerah makum...hepy ngat sbb terpilih...anugerah tu wat kt perlis..x tau plak siap masuk tv lg 'malaysia hari ini'...mak ngn ayah yg kol ckp msuk tv..so bhagiala dpt wat parents proud kn..


NIGHTMARE : mlm yg ni mmg siyez la nightmare...first time seumur hidup..tp juz wanna keep this thng as private n confidential...walaupon teruk kesannya sampai skang tp kne kuat jugakla..nasib baek xde bnda yg lbeh buruk terjadi..sgalenyer di tgn Tuhan...


PROPOSAL : proposal aku wat untuk mengadakn Tesl educational tour ke seluruh semenanjung M'sia untuk sem 6..akhirnya diluluskn jugak..Alhamdulillah....x sia2 usaha high committee selpas beberapakali di reject kn..huhu...berjaya jgk..skang ni ngah uruskn sgalenyer..hrap2 xde paper mslh la...


mcm2 suke duke yg aku lalui..so pastinyer lpas2 ni akn ade lg dugaan dan cabaran yg akn aku lalui..so knela kuat....




kita memerlukan kegelapan
untuk melihat bintang




::Loving Juliet::

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...